Najin cilj je ujeti vajin dan takšen kot je. Pristna čustva, spontani trenutki in ljubezen med vama. Kot končni produkt vama želiva dati ujete spomine, ki vaju bodo popeljali nazaj v vse krasne trenutke vajinega dne, vsakič, ko jih bosta pogledala.
Najin cilj je ujeti vajin dan takšen kot je. Pristna čustva, spontane trenutke in ljubezen med vama. Kot končni produkt vama želiva dati ujete spomine, ki vaju bodo popeljali nazaj v vse krasne trenutke vajinega dne, vsakič, ko jih bosta pogledala.
Najin cilj je ujeti vajin dan takšen kot je. Pristna čustva, spontane trenutke in ljubezen med vama. Kot končni produkt vama želiva dati ujete spomine, ki vaju bodo popeljali nazaj v vse krasne trenutke vajinega dne, vsakič, ko jih bosta pogledala.
Najine fotografije bi lahko opisala z besedami čustva, spontanost in toplina. Na fotografijah želiva ujeti vajino spontanost in ljubezen, pristna čustva, vse prekrasne velike trenutke in vse tiste krasne majhne trenutke za katere morda niti vedela ne bosta, da so se zgodili. Pri vsem tem se trudiva biti karseda neopazna, da so zabeleženi trenutki res pristni, prav tako vedno fotografirava skupaj in tako združiva dva popolnoma različna pogleda v skupno zgodbo. Zelo se nama zdi pomembno, da se pred samim poročnim dnem tudi bolje spoznamo, da vidita kako delava(zato res priporočava zaročno fotografiranje) in da se ob nama počutita sproščeno, saj sva z vama kar precejšen del vajinega dne.
NAJINE FOTOGRAFIJE SO BILE OBJAVLJENE

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
Sta vedno prisotna dva fotografa ali lahko rezervirava le enega od vaju?
Vedno fotografirava skupaj, saj lahko tako zagotoviva dva pogleda na vajin poročni dan. Žal ni možno rezervirati le enega od naju.
Kako dolgo bosta z nama?
Število ur fotografiranja je odvisno od vajine časovnice in želja. Ob sobotah v času poročne sezone ni možno rezervirati krajših fotografiranj od 10-ih ur, za poroke v drugih dneh pa so možna tudi krajša fotografiranja.
Kdaj bova videla svoje fotografije in kako jih prejmeva? Koliko fotografij prejmeva?
Prvih nekaj fotografij(3-4 fotografije) bosta lahko videla že nekaj dni po poroki, celoten končni izdelek bosta pa prejela 4-6 tednov po poročnem dnevu, saj se želiva posvetiti vsaki fotografiji. Fotografije bosta prejela na unikatnem USB ključku iz orehovega lesa in v spletni galeriji, ki jo bosta lahko tudi delila s svati. Končno število prejetih fotografij je odvisno od števila ur fotografiranja, časovnice in števila svatov. Povprečno najini pari prejmejo od 700-800 fotografij. Nato je približno 15-20% teh fotografij še v črno beli verziji.
Poročila se bova v Sloveniji, ampak živiva v tujini. Kako se lahko slišimo/vidimo?
Predlagava, da se dogovorimo za klepet preko Skypa oziroma se vidimo, v kolikor bosta prišla kaj v Slovenijo.
Kaj je spletna galerija?
V spletni galeriji bosta prejela popolno kopijo fotografij iz USB ključka in jo bosta lahko delila s svati. Svatje si bodo lahko posamezno fotografijo na kateri so tudi prenesli na računalnik, vidva pa imata za vsak slučaj še eno varnostno kopijo.
Koliko mesecev vnaprej morava rezervirati datum?
Zasedenost datuma je čisto odvisna od datuma do datuma, saj so nekateri datumi zasedeni tudi že leto vnaprej. Vsekakor vama svetujeva, da naju kontaktirata takoj, ko določita datum in rezervirata poročno lokacijo.
Ali sta na voljo tudi za zaročna fotografiranja in poroke v tujini?
Seveda! Obožujeva potovanja! Lani in letos sva fotografirala poroke in zaročna fotografiranja v Italiji, Nemčiji in Avstriji.
Obožujeva vajine fotografije in želiva, da sta najina poročna fotografa. Kako rezervirava datum?
Super! Najprej nama pošljita email z vsemi informacijami o vajini poroki in vajinih željah glede poročne fotografije, da preveriva ali sva še prosta, nato pa se bomo dogovorili za prijeten klepet ob čaju(ali kavi), da se malce bolje spoznamo. Za rezervacijo datuma sta pa potrebna podpis pogodbe in plačilo are.